Micro Needling Babor Tech

Wat is de cosmetische micro needling?

De cosmetische micro needling is een behoedzame anti-aging behandeling die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals hyaluronzuur beter in de huid te brengen. De huid vormt aan het oppervlak van nature een beschermingslaag tegen milieu-invloeden. Deze bemoeilijkt het indringen van anti-aging werkstoffen in de diepte van de huid.

Met behulp van steriele wegwerpnaalden wordt de huid tijdens de Micro Needling aan het oppervlak geperforeerd, om haar poreuzer te maken voor anti-aging werkstoffen en om geselecteerde werkstoffen precies daar in de huid te brengen waar ze een zo groot mogelijk nut hebben. Tegelijkertijd worden door de perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, de doorbloeding wordt verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd.

De behandeling is vrijwel pijnloos omdat alleen de bovenste huidlaag wordt geperforeerd die voor het grootste deel uit hoornschilfertjes bestaat. Een afsluitende, intensieve massage-eenheid met een steriel speciaal massageopzetstuk maakt de verkrampte gezichtsspieren en het weefsel na de Micro Needling los en versterkt mede de werkstofopname .

Wil je graag meer weten over de Micro Needling behandeling ? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.

Linsey de Bel