De favorieten van Kris

kris.jpg

‘s Ochtends reinig ik mijn gezicht tijdens het douchen met de Enzym Cleanser, deze heeft een zachte peelende werking. Ik voel me extra schoon zonder mijn huid te belasten met een harde scrub. Na de douche gebruik ik de Rebalancing Tonic om de ph waarde van de huid weer in balans te krijgen.

Om de dag doe ik een zelfbruinende lotion op, zodat ik altijd een beetje kleur heb. Nu in de zomer breng ik eerst gezichtscrème factor 50 aan, HSR Eye Cream en HSR Lifting Cream en laat die intrekken tijdens het tandenpoetsen en aankleden.

Mijn make-up begint altijd simpel en kan tegen het einde van de dag steeds een beetje meer omdat ik alles binnen handbereik heb in onze winkel. Eerst het wenkbrauwen potlood, de kapstok voor mijn make-up! Mattifying Foundation nr 3 is de basis voor mij, deze heeft geen poeder nodig droogt mat op. Lip & Eye Primer (2 in 1) op mijn oogleden, streepje oogpotlood met de kleur waar ik zin in heb en mascara natuurlijk, deze is zwart en waterproof. Op mijn kaken bronzer, onder mijn jukbeen glow (zie ik er een beetje slanker uit). Op mijn lippen gaat een van de kleurtjes van het lippallet en dat kan ik dan heel de dag veranderen en aanpassen … zalig💄

Linsey de Bel