De favorieten van Linsey

linsey.jpg

Nadat ik mijn oogjes goed en wel geopend heb, loop ik naar de badkamer om mijn huid te reinigen. Ik gebruik de Neuro Sensitive Cleanser, dan Rebalancing Liquid op een watje, ofwel onze 'slimme' tonic, deze verbeterd namelijk de weerstand van de huid.

Zoals velen van jullie inmiddels wel al weten hebben we sinds kort de Babor Pro lijn met 9 verschillende serums! Allemaal bedoeld om specifiek in te zetten, dus ook te combineren met andere lijnen. Ik ben inmiddels aan mijn 2e serum bezig, de CE Ceramide, zorgt voor een sterke en gladde huid. Ik merk duidelijk verschil.

Om te zorgen dat mijn ogen gaan stralen breng ik de Dual Eye Solution aan. SPF 50 balm verdeel ik over heel mijn gezicht, hals en decolleté, zorgt voor de beste bescherming tegen de zon, dit zit vanaf maart alweer in mijn routine. Detox Vitamine crème eroverheen, vitamientjes voor de huid.

Make-up 💄💋Daar word ik blij van! Net dat beetje uit een potje waardoor je mooier wordt!

Onderstaande doe ik in 5 minuten:
Foundation Deluxe nr 1, perfect finish poeder, voor een egalere huid. 
Skin Luminous Concealer: om mijn ogen te liften, wenkbrauwpotlood nr 1, om de wenkbrauwen op te vullen. Lip & Eye Primer, voor egalere oogleden èn een betere hechting van oogschaduw of lipstick. De curlmascara voor een open blik.
Blush en high lighter, lipstick of glossje 
En hoppatee ready to go!

Een absolute aanrader is de AHA Peel Overnight én het ReVersive Overnight Masker, weinig tijd voor nodig én stralend wakker worden 🤩

Linsey de Bel