De favorieten van Saskia

Als ik 's ochtends wakker word, reinig ik mijn huid altijd met de Hy-öil in combinatie met de Phyto Active Base. Het fijne van deze reiniging is dat het reinigt en verzorgd tegelijk. Ook ideaal in de avond, omdat je deze ook bij de ogen kunt gebruiken, je make-up kun je er gelijk mee af halen.

Na de reiniging er goed te hebben afgehaald met water, doe ik de HA Hyaluron serum op van de nieuwe PRO-lijn, deze zorgt voor elasticiteit, veerkracht en extra vocht in de huid. Aangezien ik een droge huid heb, kan ik dat wel gebruiken.

Voor de ogen gebruik ik de Dual Eye Solution, dit is een anti-aging oogverzorgingsduo voor overdag en 's nachts. Op dit moment heb ik de complex C crème voor 's ochtends, dit is een volle versterkende crème die de huid een stralende teint geeft. 's Avonds de CE Ceramide crème die de huidbarrière versterkt waardoor je een sterke, gelijkmatige en gladdere huid krijgt.

Dan begin ik aan mijn make-up. Allereerst de Foundation Deluxe nr 2, omdat ik hou van een foundation die goed dekt, maar er wel natuurlijk uitziet. Daar doe ik de Finish Powder nr 2 overheen. Daarna de mooie tri-colour blush op de jukbeenderen en de glow stick erbij, voor mooie kleurverschillen te creëren op de huid. Met een wenkbrauwpotlood maak ik mijn wenkbrauwen strakker en dit maak ik af door er wenkbrauwpoeder tussen te doen.

Uiteraard mogen we de primer niet vergeten op de oogleden en lippen, zodat de make-up lang en mooi blijft zitten.Op de oogleden gebruik ik altijd een van de Eye Shadow Pencils, een lichte kleur in de binnenooghoek en een donkerdere kleur aan de buitenkant, zo lijken mijn ogen opener. Beetje witte oogschaduw onder het oog, bruine oogschaduw op de arcadeboog en dan zijn de oogleden klaar. Ik gebruik de Absolute Volume & Lenght Mascara om mooie volle wimpers te krijgen en de ogen helemaal af te maken.

💄De lippen kleur ik in met lippotlood, zodat de lippenstift beter blijft zitten en je een mooiere liprand krijgt. De Rosy Red nr 11 lipstick gaat er overheen. En dan ben ik helemaal klaar om aan de dag te beginnen!

Linsey de Bel